ПОХОДЖЕННЯ: Сорт Американської селекції.
ТЕРМІНИ ДОЗРІВАННЯ: 2-3 декада липня.
РОСТОВІ ОСОБЛИВОСТІ: Дерево середньоросле, формує широку, разложістую крону. Після вступу в плодоношення - карликовий.
ХАРАКТЕРИСТИКА ПЛОДА / КВІТКА: Плоди абрикоса сорту Голд Річ великі, овальні, злегка сплюснуті. Забарвлення світло-помаранчевий з легким червоним рум'янцем.
М'ЯКОТЬ: М'якоть помаранчева, щільна, смачна. Кісточка відділяється легко.
СТІЙКІСТЬ До ХВОРОБ, зимостійкість: Сорт зимостійкий. Стійкий до моніліозу.
ОСОБЛИВІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ, транспортабельний: Висока транспортабельність.
ЗАПИЛЮВАЧІ: Сорт самобесплоден.Запилювачі можуть бути наступні Хар Гранж і Ламбертіні №1. Але, швидше за все, підійдуть для запилення і місцеві сорти, квітучі одночасно з Голдрічем.
ПОХОДЖЕННЯ: Сорт Американської селекції.
ТЕРМІНИ ДОЗРІВАННЯ: 2-3 декада липня.
РОСТОВІ ОСОБЛИВОСТІ: Дерево середньоросле, формує широку, разложістую крону. Після вступу в плодоношення - карликовий.
ХАРАКТЕРИСТИКА ПЛОДА / КВІТКА: Плоди абрикоса сорту Голд Річ великі, овальні, злегка сплюснуті. Забарвлення світло-помаранчевий з легким червоним рум'янцем.
М'ЯКОТЬ: М'якоть помаранчева, щільна, смачна. Кісточка відділяється легко.
СТІЙКІСТЬ До ХВОРОБ, зимостійкість: Сорт зимостійкий. Стійкий до моніліозу.
ОСОБЛИВІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ, транспортабельний: Висока транспортабельність.
ЗАПИЛЮВАЧІ: Сорт самобесплоден.Запилювачі можуть бути наступні Хар Гранж і Ламбертіні №1. Але, швидше за все, підійдуть для запилення і місцеві сорти, квітучі одночасно з Голдрічем.