ПОХОДЖЕННЯ: Сорт Абат Фетель виведений у Франції в 1869. Скороплідний, пізньозимовий сорт.
ТЕРМІНИ ДОЗРІВАННЯ: Дозріває в середині жовтня. Плоди міцно тримаються на деревах.
ХАРАКТЕРИСТИКА ПЛОДА: Плоди великі, груші подібної витягнутої форми з гладкою шкіркою. У період споживання плоди золотисто - жовті. М'якоть кремова, щільна, соковита, масляниста, ароматного, солодкого смаку.
РОСТОВІ ОСОБЛИВОСТІ СОРТИ: Дерево середньоросле. Має компактну, середньо загущену крону кроною. Плодові освіти в основному на кільчатках. Чи не схильний до періодичності.
Запилювачі: Цвіте в середньо - ранні терміни.
Зимостійкість: Як для груші досить зимо і морозостійкий.
СТІЙКІСТЬ До ХВОРОБ: Стійкий сорт термічним опіків і бактеріального раку. До парші сприйнятливий.
Особливості зберігання: Плоди добре зберігаються в холодильнику - до лютого, сорт дуже транспортабельний.
ПОХОДЖЕННЯ: Сорт Абат Фетель виведений у Франції в 1869. Скороплідний, пізньозимовий сорт.
ТЕРМІНИ ДОЗРІВАННЯ: Дозріває в середині жовтня. Плоди міцно тримаються на деревах.
ХАРАКТЕРИСТИКА ПЛОДА: Плоди великі, груші подібної витягнутої форми з гладкою шкіркою. У період споживання плоди золотисто - жовті. М'якоть кремова, щільна, соковита, масляниста, ароматного, солодкого смаку.
РОСТОВІ ОСОБЛИВОСТІ СОРТИ: Дерево середньоросле. Має компактну, середньо загущену крону кроною. Плодові освіти в основному на кільчатках. Чи не схильний до періодичності.
Запилювачі: Цвіте в середньо - ранні терміни.
Зимостійкість: Як для груші досить зимо і морозостійкий.
СТІЙКІСТЬ До ХВОРОБ: Стійкий сорт термічним опіків і бактеріального раку. До парші сприйнятливий.
Особливості зберігання: Плоди добре зберігаються в холодильнику - до лютого, сорт дуже транспортабельний.