Груша Киргизька зимова Опис
ПОХОДЖЕННЯ: Сорт виведений в Киргизії.
ТЕРМІНИ ДОЗРІВАННЯ: дозріває в першій половині жовтня. Міцно триматися на деревах.
ХАРАКТЕРИСТИКА ПЛОДА: Плоди гарні, одномірні, 180-220 гр. Форма плоду - довгасто-яйці подібні або лімонноподобние. Шкірочка під час дозрівання зелено-жовта. При повному дозріванні золотисто-жовта. З яскравим червоно-карміновим рум'янцем на великій поверхні плоду, що надає плоду екстравагантність. М'якоть кремова, щільна, грубозерниста, терпка.
РОСТОВІ ОСОБЛИВОСТІ СОРТИ: Дерево середньоросле, з не густою пірамідальною кроною. Плодові освіти в основному на кільчатках.
Запилювачів: Цвіте в середні строки.
Запилювачів: Вітчизняна, Смарагдова, Родзинка Криму, Пасс Красан, Золотиста, Бере Арданпон.
Зимостійкість: Зимо і морозостійкий.
СТІЙКІСТЬ До ХВОРОБ: Стійкий до парші, термічним опіків і бактеріального раку.
ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ: добре зберігаються в холодильнику - до квітня, транспортабельні.